top of page

Hálás Köszönet Nektek!

Köszönet Nektek! 

Kedves Kuvaszrajongók, Tenyésztők, Szakértők! 

 

Hálásan köszönjük, hogy több évtizedes tapasztalataitokat, tudásotokat megosztottátok a Kuvaszok Világával, a kuvasz iránti szeretet kifejezéséül. Köszönjük, hogy kuvaszos toleranciával fogadtátok a weboldal elindításához szükséges kuvaszos kitartásunkat. Köszönjük, hogy tanítottatok minket, és reméljük, hogy egymástól is tanultunk.

Ez a weboldal Nélkületek, az Őrzők Őrzői nélkül, nem indulhatott volna el. A kuvasz iránti lelkesedésetek, inspiráló példátok belső húzóerő a számunkra. 

A Kuvaszok Világa mindenki előtt nyitva áll, aki hisz a kuvaszt szerető közösség erejében. Még mindig sok szemet gyönyörködtető fényképre, tudásanyagra és történetre van szükség ahhoz, hogy a kuvaszt legszebb fényében és értékeinek tükrében ismerje a világ. 

Ennek érdekében továbbra is szeretettel fogadjuk tapasztalataitokat, történeteitek, fényképeiteket, tudományos anyagaitokat, hiszen kuvaszgazdának lenni privilégium. Kevesen mondhatják el magukról, hogy egy ilyen ritka, világviszonylatban alacsony egyedszámú fajtával oszthatják meg az életüket. Minél kevesebb van valamiből a világon, annál értékesebb, és annál fontosabb a megőrzése a következő generációk számára. Így van ez a kuvasszal is. A kuvasz értéke ezért is felbecsülhetetlen.

Kuvaszmalac.JPG
Contact

Szeretnél csatlakozni a Kuvaszok Világhoz?

Vagy írj nekünk itt

Thanks for submitting!

bottom of page